Historien om Københavns Bibeltrænings Center

Januar 1988, startede Jens og Lena Garnfeldt, efter 2 år på bibelskole i Sverige, Københavns Bibeltrænings Center og etablerede en lørdagsbibelskole. Vi begyndte at holde møder i forskellige medborgerhuse i København. I dec. 1988 kunne vi leje os ind i vores første lokaler i Vanløse.

1989 kom Lester Summerall til København til vor første store troskonference i Nørrebrohallen. Troskonferencen har udviklet sig til at blive en etableret del at KBCs aktiviteter og i 2013 var det den 25. konference i rækken.

I 1990 købte KBC Carlton teatret og have indvielse i november, vi har siden været i Hvidovre og Vandløse, og i 2007 købte vi de nuværende lokaler på Hedemarksvej 15 i Albertslund.

1991 startede KBC en fultids bibelskole som i dag har haft over tusind elever. Og KBC forlag udgav sin første bog. Vi startede lokalradio, missions arbejde og blev repræsentanter for Feed the Hungry (Mæt de sultne).

Vi begyndte at rejse ud til både Europa, Asien, Afrika, Syd- og Nord America samt Australien.

KBC blev en internationalt anderkendt menighed som har nået ud til over 70 nationer, gennem missionsarbejde, TV, forkyndelse, korstog og nødhjælp.

KBC er en frikirke som har sine rødder i den pentekostale og karismatiske kristendom.

KIRKENS VISION