Åben bibelskole – Philip Dupont fra City Kirken underviser

Kom til Åben bibelskole, hvor den legandariske Philip Dupont vil undervise i emnet “Guds Riges ordninger”, der er for alle som er interesseret i at prøve hvordan det er at gå på KBC Bibelskole.

Det er vigtig undervisning, der forkyndes af en erfaren Guds mand, der vil udlægge emnet som du aldrig har hørt det før, med en meget stærk åbenbaring funderet i Guds ord.

En undervisning som alle ledere og efterfølgere har brug for at høre 🙂 Hjerteligt velkommen!
KBCs Bibelskole

NB!! All undervisning foregår på engelsk så har du brug for oversætning til Dansk bedes du venligst meddele os det så hurtigt som muligt.

Peter Nordberg – Underviser i retfærdighed – “Righteousness”

I Uge 43 er der åben bibelskole for alle interesserede, hvor Peter Nordberg vil undervise i “Retfærdighed” – “Righteousness”. Der bliver undervist på engelsk, men det vil blive oversat til dansk. Gå ikke glip af denne spændende undervisning, der er et stort og vigtigt emne i din kristne forståelse – vel mødt!

In Week 43 is open Bible School for all interested, where Peter Nordberg will teach “Righteousness”. Do not miss this exciting teaching, it’s a great and important topic in your Christian understanding – be wellcome and blessed!

Åben Bibelskole – Gæstetaler

Vi er så heldige, at Kurt Andersen kommer og gæster Bibelskolen 9 & 10 maj.
Her har I lidt yderligere information omkring vor gæst, som du sikkert synes bliver spændende:

Kurt er oprindeligt et gadebarn fra Sydkorea. Han blev adopteret af en dansk familie, som bragte ham til Danmark. Som stor teenager blev han engageret i politik og var på et tidspunkt generalsekretær for Konservativ Ungdom.

Kurt gik på Aalborg universitet og havde store planer, da han mødte Jesus, som helt ændrede alle hans prioriteter.

Kurt flyttede til Sydafrika og blev assisterende pastor i en Rhema kirke. I 1995 gik turen til Kiev i Ukraine for at hjælpe med at plante en kirke der.

I 1999 blev han præst i en kinesisk kirke i Bradford og var der indtil 2003, på hvilket tidspunkt han grundlagde World Outreach kirken. Efter en åbenbaring ændredes kirkens navn til the Father’s House.

Budskabet han er blevet betroet. at formidle, har hovedsagelig handlet om overnaturlig økonomisk frihed for Kristi legeme.